TREXIMCO inseamna:

Experienta – Profesionalism – Flexibilitate

Despre noi

TREXIMCO este o firma de productie si comercializare, orientata spre viitor. Dorinta de dezvoltare, nevoia de diversificare si de extindere spre pietele externe a determinat compania sa se orienteze si spre productia de uniforme scolare si imbracaminte sportiva.

Ne-am dezvoltat capacitatea de productie an de an si am facut investitii in utilajele de ultima generatie. Astfel am pus in functiune o fabrica nou construita, utilata si organizata corespunzator cerintelor tehnice si tehnologice actuale, conform standardelor UE. De altfel, an de an organizatia noastra face investitii majore in imbunatatirea conditiilor de lucru.

Anual, exporturile societatii sunt de peste 35% din totalul productiei, ordonatorii externi innoindu-si an de an contractele cu S.C. TREXIMCO SRL, existand colaborari de lunga durata in sistem lohn cu aceleasi firme. Astfel compania este prezenta pe piata Europei de vest, clientii sai fiind brand-uri importante din Marea Britanie, Germania, Irlanda.

Pentru societatea noastra clientii interni ocupa o pondere relativ  mare de circa 60% din capacitatea de productie. Societatea si-a format o puternica retea de distributie, acoperind intreaga suprafata a tarii, in prezent detinand un numar mare de clienti permanenti pe piata interna, avand in acelasi timp si o pozitie financiara puternica.

Personal

Conducerea firmei este compuse din:

-Administrator
-Director de productie
-Director Aprovizionare/Desfacere
-Director economic

Numarul total de angajati ai organizatiei: cca 50 persoane

O atentie deosebita am acordat recrutarii si calificarii muncitorilor, astfel incat acestia sa poata deservi cu randament maxim utilajele din dotare si sa asigure nivelul de calitate al fiecarei operatii pe care o executa.Pasiunea personalului si pregatirea profesionala, asigura calitatea incontestabila a produselor noastre. Asadar, personalul muncitor este foarte bine calificat lucrand de foarte multi ani in domeniul confectiilor.

TREXIMCO s-a adaptat permanent la nevoile si cerintele clientilor imbunatatidu-si continuu baza materiala si tehnologia. Lucratorii de la toate nivelurile organizatorice reprezinta elementul central al organizatiei noastre si implicarea lor totala permite ca abilitatile lor sa fie valorificate la maximum In beneficiul clientilor si al organizatiei.

Educarea si instruirea tuturor lucratorilor este esentiala pentru imbunatatirea permanenta a propriilor activitati.

Dezvoltam si fabricam produse conform standardelor tehnice si de calitate impuse.